Preview

Scientific notes of the Russian academy of entrepreneurship

Advanced search

The spatial non-uniformity of distribution of food resources

Abstract

The paper studied the production and consumption of the main types of food resources on the subjects of the country, presents a comparative analysis of the spatial non-uniformity of consumption of various types of food, given its quantitative assessment.

About the Author

I. I. Kostusenko
St. Petersburg State Agrarian University
Russian Federation


References

1. Костусенко И.И. Стратегия продовольственных рынков регионов России и ВТО // АПК: Экономика и управление. - 2004. - № 2

2. Костусенко И.И. Продовольственная безопасность и продовольственная независимость регионов: сущность и подходы к их оценке // Аграрный вестник Урала. - 2009. - № 1.

3. Костусенко И.И. Пространственное распределение продовольственных ресурсов: вопросы дифференциации и пути сглаживания неравномерности. Автореферат диссертации на соискание ученой степени доктора экономических наук по специальности 08.00.05 Экономика и управление народным хозяйством (региональная экономика). - СПб.: Пушкин, 2009.


Review

For citations:


Kostusenko I.I. The spatial non-uniformity of distribution of food resources. Scientific notes of the Russian academy of entrepreneurship. 2015;(42):213-219. (In Russ.)

Views: 125


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-6258 (Print)