Preview

Scientific notes of the Russian academy of entrepreneurship

Advanced search

Condition of providing the population with the food in the Irkutsk region

Abstract

In article the situation on providing the population with the food in the Irkutsk region is considered, including the question ofa ratio of supply and demand in the separate agricultural markets of the region is considered.

About the Authors

E. Yu. Ilyina
Irkutsk State Agrarian University named after A.A. Ezhevsky
Russian Federation


L. A. Kalinina
Irkutsk State Agrarian University named after A.A. Ezhevsky
Russian Federation


References

1. Ильина З.М., Мирочицкая И.В. Рынки сельскохозяйственного сырья и продовольствия: учеб. пособие. - Минск: БГЭУ, 2000. - 226 с.

2. Лущик А.А., Калинина Л.А. Модернизация организационно-экономических направлений обеспечения населения региона доступным продовольствием (с учетом требований ВТО): монография. - Иркутск: Изд-во ИрГАУ, 2015. - 184 с.

3. Об утверждении рекомендаций по рациональным нормам потребления пищевых продуктов, отвечающих современным требованиям здорового питания. - [Электрон. ресурс]: приказ Министерства здравоохранения и социального развития Российской Федерации от 02.08.2010 г. № 593н. - М., [2016]. - Режим доступа: http:// www.consultant.ru.

4. Справка Территориального органа Федеральной службы государственной статистики по Иркутской области от 03.02.2016 г. № 19-14-02/33.


Review

For citations:


Ilyina E.Yu., Kalinina L.A. Condition of providing the population with the food in the Irkutsk region. Scientific notes of the Russian academy of entrepreneurship. 2016;(46):152-162. (In Russ.)

Views: 131


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-6258 (Print)